Strategia Opțiunilor binare

Numele acestei strategii poate părea ciudat, dar este foarte simplă, fiind potrivită atât pentru traderii începători, cât și pentru cei experimentați care tranzacționează Opțiuni Binare (în special pe termen scurt).

MA AO STOCHASTIC

MA AO STOCHASTIC vine de la 3 indici folosiți în aplicarea acestei strategii – medie mobilă, oscilatorul awesome și cel stochastic. Te sfătuim să descoperi prezentarea sistemului și să îl utilizezi în practică. Poți verifica eficiența acestei strategii cu ajutorul unui cont gratuit pe uTrader, unde găsești tranzacții fără risc. Această ofertă este exclusivă pentru clienții Comparic.

Setarea indicilor

 • Media mobilă – schimbă perioada la 12, restul setărilor rămânând neschimbate
 • Oscilatorul awesome – setări implicite
 • Oscilatorul Stochastic – %K la 12 pct, %D and Slowing la 3 pct

După programarea oscilatorilor, graficul ar trebui să arate așa:

MA AO STOCHASTIC 1

Regulile sistemului

 • Intervalul de timp – M5
 • Opțiunile expiră în M10-M15 ( suntem interesați de a doua și a de treia lumânare)

Poți folosi această strategie și în cazul intervalelor mai mici (de exemplu, graficele M1). Ar trebui să ai în vedere deschiderea poziției după semnalul de finalizare al primei sau al celei de-a doua lumânări. Poți lua în considerare intervalul M1, dacă M5 nu oferă destule semnale.

Setarea opțiunii PUT

 • Media mobilă trebuie să intersecteze corpul lumânării, situându-se deasupra următoareai lumânări
 • Oscilatorul awesome ar trebui să se apropie de 0
 • Oscilatorul stochastic trebuie să fie în zona de supra-cumpărare (70-100) și este în scădere
 • În momentul în care cele 3 cerințe sunt îndeplinite, activăm un ordin PUT cu intervalul de 2-3 lumânări (pentru graficul M5 vor fi opțiuni de 10-15 min)

Setarea opțiunii CALL

 • Media mobilă trebuie să intersecteze corpul lumânării, situându-se sub următoarea lumânare
 • Oscilatorul awesome ar trebui să se apropie de 0
 • Oscilatorul stochastic trebuie să fie în zona de supra-vânzare (0-30) și este în creștere
 • În momentul în care cele 3 cerințe sunt îndeplinite, activăm un ordin CALL cu intervalul de 2-3 lumânări (pentru graficul M5 vor fi opțiuni de 10-15 min)

Exemplu de opțiune PUT

MA AO STOCHASTIC 2

Media mobilă se intersectează corpul lumânării, aflându-se deasupra următoarei. AO este aproape de 0, se află peste 70, dar începe să scadă. Ar trebui să deschizi o opțiune care expiră peste 15 minute. După cum se poate vedea, a treia s-a închis sub lumânarea semnal, așadar tranzacția este bună.

Exemplu de opțiune CALL

MA intersectează corpul lumânării și se află sub următoarea lumânare. AO este foarte plat, aproape de 0, iar stochastic-ul va părăsi zona de supra-vânzare în curând (0-30). Putem deschide opțiunea CALL care să expire în 15 minute (3 lumânări). Prețul de închidere s-a situat deasupra semnalului, așadar această opțiune este, de asemenea, profitabilă.

 

Distribuie
Articolul precedentJurnalul de tranzacționare
Articolul următorCum să setezi un ordin Stop Loss
Absolvent al Universităţii de Ştiinţe Economice din Katowice. Trader activ pe piaţa forex si de acţiuni încă din anul 2013. El se bazează atât pe analiza tehnică, cât şi pe elemente de macroeconomie. Tehnicile preferate? Fibonacci şi acţiunea preţului.

Lasă un răspuns

Te rugăm să îți scrii comentariul
Te rugăm să îți scrii numele aici